advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Eksempler på tidligere gulvopgaver

Slibning af trægulve
Slibning af trægulve. Gulvet skal behandles med noget hvidpigmenteret, og lakeres efter anbefaling. Ca. antal m2 gulv, der skal slibes: 35-40. I forbindelse med køb af lejlighed. Flytter den 15. nov, og ønsker arbejdet udført omkring den 21-22 nov. Kan bedst kontaktes i dagtimerne.

Gulvslibning og gulvbehandling
Originalt fyrretræsgulv med gammel fernis i varierende tykkelse. Gulvet har været rettet op med spartelmasse/gulvcement, hvorpå der har været plader og linoleum. Plader, linoleum og en del spartelmasse er fjernet, men der er stadig en god del tilbage. Skal slibes/høvles, hvidpigmenteres og lakeres. Arbejdet skal påbegyndes den 31/10-11. Ca. antal m2 gulv, der skal slibes: ca 16 m2. Ønsker både at få slebet og behandlet gammelt fyrretræsgulv i stuelejlighed. Der er stadig en del spartelmasse på gulvet. Arbejdet SKAL kunne påbegyndes d. 31. oktober. Træffes hverdage i dagtimerne.

Indvendig slibning af gulv
Der er ca. 40 m2 gulv, fordelt på entre, køkken, spisestue og opholdsstue, som vi gerne vil have slebet og hvidpigmenteret. Af praktiske hensyn er afslibningen nødt til at ske af 2 omgange. Først entre, køkken og spisestue (ca. 20 m2) og senere opholdsstue (også ca. 20 m2). Ønsker arbejdet udført inden for 2 uger; træffes bedst om dagen.

Nyt køkkengulv
Nyt køkkengulv af dårlig kvalitet skal udskiftes til nyt kvalitets trægulv, ca. 20m2. Fjerner selv det gamle gulv. Alle materialer skal indgå i tilbud. Skal have lavet stuegulv på 40 m2 i starten af 2012. Opgaven ønskes udført i indeværende år. Træffes i dagtimerne.

Gulv
Der findes mange måder at forny og opfriske sit gulv på.
Mange vælger at få afslebet gulvet. Vær opmærksom på, at visse gulve er sværere at slibe end andre.
Hvis dit gulv er slemt medtaget, kan løsningen for dig måske være at få afhøvlet gulvet først og derefter slebet.Til sidst kan du overveje, om gulvet skal behandles med enten lak, bejse, lud- eller voksbehandling. Foretrækker du et malet gulv, er dette også en mulighed.
Andre typiske gulvbehandlinger omfatter gulvfugning mellem brædderne, samt diverse sæbe og rensebehandlinger.

Gulvafslibning
Gulvafslibning foregår ved, at mindre end én millimeter af gulvet slibes af med en slibemaskine med groft sandpapir. Hvis du skal have slebet gulvet, skal du være opmærksom på, at hele rummet skal tømmes. Husk at nogle gulve er sværere at slibe end andre.

Gulvafhøvling
Ved gulvafhøvling forstås, at et par millimeter af gulvet høvles af med en høvlemaskine.
Slemt medtagede gulve kan blive næsten som nye ved gulvafhøvling og derefter en gulvafslibning. Husk at nogle gulve kun kan slibes og ikke afhøvles.

Gulvbehandling
Gulvbehandling omfatter lakering, oliering, bejsning, maling, lud- og voksbehandling af gulve. Endvidere kan behandling af gulve omfatte gulvfugning mellem plankerne, samt diverse sæbebehandlinger.

Typer Gulv:

Trægulv
Der findes mange typer af trægulve, og inden du får lagt et nyt trægulv, bør du overveje, hvad du har af forventninger til trægulvets kvalitet og holdbarhed.
Det er også værd at huske på, at der er forskel på i hvilket rum, der skal lægges trægulv. Er der for eksempel tale om et trægulv i en entre eller under et spisebord, skal du vælge en hård træsort.
Måske trænger dit trægulv til en gulvbehandling? Måske skal trægulvet slibes eller lakeres?

Klinkegulv

Lægning af klinker og fliser er ikke altid en let opgave. Derfor kan det være en rigtig god ide at kontakte en professionel håndværker, da det både kræver præcision og kendskab til regler, når man skal lægge et nyt klinkegulv. Hvad end du ønsker at få lagt natursten, glaserede eller uglaserede klinker, kan HentTilbud sætte dig i kontakt med den rette håndværker til din opgave.