advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring udføres både i større- og mindre virksomheder.
Prisen er ofte en vigtig faktor, når man skal vælge et rengøringsfirma til sin virksomhed.
Betaler du for meget for din nuværende erhvervsrengøring? Eller kan du få flere ydelser til den samme prise?

HentTilbud videreformidler din rengøringsopgave til op til 2 rengøringsfirmaer, som udfører erhvervsrengøring. De rengøringsfirmaer, som er en del af HentTilbuds netværk, vil hver især komme med et tilbud på den pågældende opgave. På den måde får du prismæssigt et godt sammenligningsgrundlag.
Beskriv kort din opgave ved f.eks. at skrive, hvor mange kvadratmeter der skal rengøres, og hvor ofte du ønsker, at der bliver gjort rent.

Trappevask

Du kan også hente tilbud via vores side om trappevask

Eksempler på tidligere opgaver inden for erhvervsrengøring:

Kontor rengøring
Ønsker et godt og veletableret firma til at varetage rengøringen af vores kontorer. Et areal på ca. 130 kvm. Ønsker arbejdet varetaget af et professionelt firma og håber på at HentTilbud kan hjælpe med at få kontakt til sådan et.

Erhvervsrengøring København
Erhvervs rengøring 7000m2, gangarealer, kontorer, auditorier, mødelokaler, kantine, toiletter. Let overflade rengøring, hver dag, grov gulvvask (linoleum) hver uge, grov inventar rengøring hver uge. Toiletter: 18 stk, skal grov rengøres hver dag. Jeg vil gerne have en ca pris pr. m2. Rengøringen skal opstartes i det nye år, og det er ikke på nuværende tidspunkt muligt at besigtige ejendommen. Er klar over at det kræver en mere detaljeres snak, for at kunne afgive tilbud på opgaven og kan træffes på mobilen for yderligere info.

Kontorrengøring
Vi er lige flyttet i nye lokaler hvor vi selv skal varetage deres rengøring. Derfor søger vi nu et rengøringsfirma, som kan opstarte hurtigst muligt. Vi forventer at i kommer ud og besigtiger lokaliteterne og efterfølgende at i skriver tilbud hvorfra vi vil vælge leverandør.