advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Vores netværk af leverandører består af mere end 1000 fagfolk fordelt over hele landet. Leverandørernes data, herunder deres faglige kompetencer og bopæl, danner grundlag for vores opgavefordeling. Dermed sikrer vi, at det kun er relevante leverandører, som kontakter en opgavestiller. Vi opdaterer jævnligt leverandørernes data gennem løbende kontakt. Leverandørerne har ligeledes adgang til selv at opdatere deres informationer via eget login til HentTilbud.

Det kan i forbindelse med visse opgavetyper være vigtigt for vurderingen af den enkelte leverandører, om han er medlem af en garantiordning. De fleste af vores håndværksvirksomheder er medlem af en garantiordning, og er dermed forpligtede til at overholde en række forskrifter for, hvordan arbejdet skal udføres. Det fremgår af den mail, du modtager, hvorvidt de leverandører, som kontakter dig, er medlem af garantiordninger. Vi anbefaler, at du selv sikrer dig, at håndværkeren rent faktisk er garantidækket, når han afgiver sit tilbud.

Vi beder vores brugere om at bedømme de leverandører, de vælger til at udføre deres opgave. Vi udelukker en virksomhed fra vores netværk, hvis vi konstaterer, at den ikke lever op til de forventninger, vi og vores opgavestillere har. Dvs. at der klages over ydelsen generelt.

Vi håber derfor, at du vil svare på den e-mail, som vi sender dig, når opgaver er udført. Her får du lejlighed til at beskrive din oplevelse af HentTilbud og leverandøren.