advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Byens gartner
Stine Normann
9. December 2018

Ib Jensen har plantet 12 meter bøgehæk (inkl. udskiftning af jord) og sat 6 meter chaussésten for os. Han har lavet et rigtig flot stykke arbejde og vi er meget tilfredse. Han overholdt alle aftaler og er iøvrigt super sød og serviceminded. Vi giver Byens gartner vores allerbedste anbefalinger!

M.R. Skovservice
Erik Bøgen
8. December 2018

Træfældning med efterfølgende rodfræsning.

Serviceteam Danmark
Tinella Svarrer
7. December 2018

Opgaven blev udført til aftalt tid og høflig forklaring om hvorledes jeg skulle forholde mig til efterbehandlingen af rodfræsningen i haven. God service, høflige og ordentlige.

AH Brolægning
Allan Andreasen
5. December 2018

Vi har fået lavet en helt ny indkørsel med blanding af skærver og flisebelægning, samt belægning på et 40 kvm gårdhaveområde i baghaven. Vi har været virkelig tilfredse med hele processen, og kan fremhæve dyder som grundighed, faglighed og proaktivitet. Allan og hans team var gode til orientere os undervejs, gode til at foreslå ændringer som ikke nødvendigvis gjorde projektet dyrere samt gode til at få op i detaljer, som gjorde det endelig udtryk flottere. Derudover har de i forløbet vist højt humør og god servicering af os som kunder. Inden jeg valgte AH Brolægning, fik jeg et par andre tilbud fra lokale brolæggere. Her kunne jeg spare adskillige tusinder på at vælge AH - og kvaliteten og slutresultatet er i top. Vores varmeste anbefalinger!

Krogsgaard Have & Anlæg
sofie christensen
29. November 2018

Vi har fået plantet en 41 m lang hæk af Krogsgaard Have og Anlæg på en meget udfordrende strækning med masser af rydningsarbejde og nivelleringsbehov. Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet. Først og fremmest er hækken en fryd for øjet - plantet til perfektion. Men hele forløbet fra indhentning af tilbud, planlægning af arbejdet og til selve arbejdet har simpelthen været dybt professionelt. Alle aftaler blev overholdt ned til mindste detalje. Desuden er det utrolig behagelige medarbejdere, der alle er til at stole på. Vi fik billigere tilbud ind, men valgte Krogsgaard Have og Anlæg, som var de klart mest professionelle.

JC Anlæg ApS
Alice Rimmen
25. November 2018

Vi fik planeret jorden i haven samt på vores jordvold efter en omfattende omlægning af haven, så jorden skulle passe til de nye niveauer af stier og terrasser. Super godt og grundigt stykke arbejde, udført til den aftalte pris og så hurtigt som årstiden tillod det pga regn. JC Anlæg har også fejet og ryddet nydeligt op efter arbejdet. Fuld tilfredshed og en varm anbefaling herfra.

Andres Entreprenør ApS
Nikolaj Gertz
23. November 2018

Andre og hans team har været dedikerede, competente og utrolige behagelig. Kan kun på det varmeste anbefale at bruge Andre så man får det lavet rigtig første gang...

Anlægsgartner v/Ib Vulf Jensen
Jens Haumann Jensen
21. November 2018

Jeg har fået udført en perfekt opgave. Pænt arbejde, rimelig pris. Vil varmt anbefale Anlægsgartner Ib Vulf Jensen

Rosenfeldt Anlægsservice
Ingeborg Hansen
21. November 2018

Beskåret 3 træer til vores tilfredshed. Hurtigt respons og arbejde, fint grej.

GP Anlæg
Ehsen Qureshi
15. November 2018

Jeg har fået udført haveanlæg i forbindelse med nybyggeri. Der er lavet hæk, plæne og belægning.

Find den rette anlægsgartner
Både virksomheder og privatpersoner kan få brug for en anlægsgartner i forbindelse med etablering og vedligeholdelse af haver, parker og andre grønne områder. HentTilbud kan hjælpe dig med nemt og hurtigt at indhente op til 3 tilbud på netop fra dygtige anlægsgartnere i Århus, Odense, København og alle andre byer i Danmark. 

Er der forskel på anlægsgartner og gartner?
I dag skelnes der kun vagt mellem en ”gartner” og en ”anlægsgartner”. En anlægsgartner har typisk speciale i anlægsteknik, hvor en gartner har speciale i plejeteknik og renholdelse af grønne områder.

Hvad kan en anlægsgartner hjælpe mig med?
En anlægsgartner kan hjælpe dig med at etablere bede, belægninger, terrasser, indkørsler eller omlægning af eksisterende bede. En del arbejde foregår med brolægning af fliser på gangarealer, parkeringspladser, trapper og trin. Anlægsgartnere kan også etablere vand i haven i form af havebassiner, havedamme, vandløb eller hvad du måtte ønske.

Typiske anlægsgartner-opgaver
En anlægsgartner kan hjælpe dig med din indkørsel, hegn, belægning, natursten, støttemur og brolægning.

Vedligeholdelse af have.
Skal du have hjælp til haven? En anlægsgartner kan hjælpe dig med planter, græs, træfældning, glatførebekæmpelse, beskæring, græsslåning, vedligeholdelse af grønne områder, snerydning, hækkeklipning og ukrudtsbekæmpelse mm.
En gartner med speciale i plejeteknik kan hjælp dig med at vande, gøde, slå græs, luge ukrudt samt beskære buske og træer. En del gartnerivirksomheder tilbyder også vedligeholdelsesaftaler. En vedligeholdelse kan indeholde alt fra græsslåning og andet generelt havearbejde, til ejendomsservice i forbindelse med snerydning, saltning mm.

Ny have, eller renovering af have.
Skal du have anlagt en ny have? En anlægsgartner kan hjælpe dig med anlæg af nye haver, terrænregulering, rådgivning, havetegning, vand i haven, planteetablering eller indendørs beplantning mm. 

3 gode råd, inden du kontakter en anlægsgartner
1. Overvejelser
Inden du kontakter en anlægsgartner, er der visse ting, du kan tage med i dine overvejelser. For eksempel kan du overveje hvilken flisetype du ønsker lagt i haven? Har du billeder fra magasiner eller egne udkast, du kan vise gartneren?

2. Tænk på årstiden
Husk på, at det meste gartnerarbejde foregår udenfor, og at det danske klima derfor forhindrer arbejde på visse årstider. Vær derfor også gerne ude i god tid, så det meste af arbejdet kan gå i gang, så snart solen kigger frem.

3. Skriv ned og forventningsafstemt med din anlægsgartner
Lav en plan eller oversigt sammen med din anlægsgartner, over præcis det du skal have hjælp til i haven. På denne måde får I det ned på papir og undgår misforståelser. 

Smukt orangeri
Smukt haveanlæg med basin
Haveanlæg med basin og træterrasse