advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Skitseprojekt
Kathrine Møller
22. November 2018

Vi gik med tanker om at sætte en kvist op i forbindelse med renovering af badeværelset for at få mere plads og lys. Dog havde vi svært ved at visualisere, hvordan rummet ville komme til at se ud med kvisten. Vi henvendte os til Skitseprojektet og deres gode skitser gav os en virkelig god fornemmelse af rummet med kvisten. Dertil gav det os mange gode input til indretningen af badeværelse samt anvendelse af forskellige materialer og farver. Er du i tvivl om din fremtidig renovering, så kan det helt sikkert anbefales at få hjælp fra Skitseprojektet.

Møller Arkitektur
Dan Jacobi
22. November 2018

Møller arkitektur lavede de vildeste 3D billeder og den flotteste 3D video til os i forbindelse med projekteringen af vores nye kulturcenter. Billeder og video gav ejerskab og begejstring for projekter hos alle vores interessenter.

Bjørn Christiansen Landinspektører
Ulla
5. November 2018

Skelretablering - fremfinding af gamle udstykningsmål, samt gamle skelpæle ved mit sommerhus. Orientering af naboer og udarbejdelse af afsætningsrids.

Tegnestue & Byggerådgivning - Chris Meyer
Jim Kynde Meyer
30. Oktober 2018

Fik tegnet og opført et helt unikt funkishus gennem Chris, der under hele forløbet har givet yderst kompetent rådgivning om alt fra indretning til materialevalg mm. Resultatet er 100% som ønsket, med lækre materialer og en fantastisk udnyttelse af lys og plads. Huset er en kæmpe fornøjelse hver dag, med et moderne og indbydende design.

ARKITEKTFIRMA KNUD ERIK HOLST MAA
Bent Balsby
2. Oktober 2018

En lille tilbygning på kun 30 m2. Spændende ide, godt udført.

Find en arkitekt, som kan skabe dit drømmehus
Går du og drømmer at få bygget et nyt hus, sommerhus eller typehus, og mangler du tilbud fra flere arkitekter? Måske du vil vælge en billig arkitekt eller vælge ud fra andre kriterier. En arkitekt kan hjælpe dig med skitseforslag af dit nye hus, tegning af en tilbygning, byggetegninger, hustegninger, planlægning, byggestyring, søgning af byggetilladelser og kan yde rådgivning og bistand. En arkitekt kan derfor også være din byggerådgiver. Arkitekten vil gøre det muligt for dig at se de forskellige typer og muligheder i en 3D-skitsetegning, når du skal have bygget et nyt hus. Derudover vil arkitekten også hjælpe dig med at udregne hvad projektet kommer til at koste. Når projektet sættes i gang, kan arkitekten også føre tilsyn så kvaliteten altid er i top. 

Sommerhus fra bunden eller renovering af badeværelset?
- Arkitekten hjælper dig fra start til slut.
Om du skal have bygget et nyt sommerhus eller blot renoveret dit badeværelse, arkitekten kan hjælpe dig og er med fra start til slut. Vi har samlet 10 ting, som dig og din arkitekt kan komme igennem når du skal have bygget et nyt hus.

1. Fortæl om din ide
Når du har valgt en arkitekt planlægger i sammen det første møde. På dette møde fortæller du arkitekten om dine gode ideer, ønsker og behov til dit nye projekt. Arkitekten vil ud fra dine ideer, vurderer om disse kan lade sig gøre. Arkitekten vil også tage hensyn til de love og regler der er i forbindelse med netop dit projekt. 

2. Fra ide til skitseforslag
Når du har fortalt arkitekten om dine ideer, vil arkitekten lave en skitseforslag så du kan visualisere din ide. Arkitekten vil i den forbindelse også kunne fortælle mere om prisen, varighed og andre uforudsigelige ting. 

3. Anvendelighed i fremtiden
Du kan bede arkitekten om at fremtidssikre din kommende bolig. Hvis din familie skulle blive større eller fx dine børn flytter hjemmefra kan dit nye hus altid laves om efter dit behov. 

4. Er byggeriet lovligt?
Din arkitekt kan hjælpe dig med at ansøge om byggetilladelse gennem et myndighedsprojekt.

5. Projektering: Arkitekten, som tovholder for hovedprojektet
Din arkitekt vil også kunne tilbyde dig at stå for flere ting, hvis du skal have bygget et nyt hus. Fx kan arkitekten udføre en beskrivelse af dit boligprojekt, som er detaljeret og vil indeholde tegninger, tidsplan, materialebeskrivelse og mere.

6. Bedste og billigste håndværkere
Din arkitekt kan være med til at gennemgå de håndværkere, som du har fået tilbud fra. Arkitekten vil her sikre at alt er som det skal være. 

7. Arkitekt, som byggerådgiver og byggeleder
Din arkitekt kan være byggeleder, når du har fundet dine håndværkere. For at undgå dårligt udført arbejde kan din arkitekt tjekke håndværkerne mens de er i gang og rådgive dig i forhold til dit byggeri.

8. Er der fejl eller mangler?
Din arkitekt hjælper dig også når byggeriet er færdigt, for at tjekke om der skulle være fejl eller mangler, uden at det kommer til at koste dig noget. 

9.En bolig, som er energivenlig
Du kan bede din arkitekt om at have fokus på boligens energiforbrug. De fleste arkitekter tænker allerede på et lavere energiforbrug. 

10. Din bolig bliver meget værd
Når du får lavet en bolig, som er tegnet af en arkitekt, vil den mange gange være mere værd og lettere at sælge igen. 
 

3D-skitsetegninger
Arkitekttegnet hus
Arkitekttegnet badeværelse
Arkitekttegnet køkken
Arkitekttegnet hus