advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Byens gartner
Stine Normann
9. December 2018

Ib Jensen har plantet 12 meter bøgehæk (inkl. udskiftning af jord) og sat 6 meter chaussésten for os. Han har lavet et rigtig flot stykke arbejde og vi er meget tilfredse. Han overholdt alle aftaler og er iøvrigt super sød og serviceminded. Vi giver Byens gartner vores allerbedste anbefalinger!

M.R. Skovservice
Erik Bøgen
8. December 2018

Træfældning med efterfølgende rodfræsning.

Serviceteam Danmark
Tinella Svarrer
7. December 2018

Opgaven blev udført til aftalt tid og høflig forklaring om hvorledes jeg skulle forholde mig til efterbehandlingen af rodfræsningen i haven. God service, høflige og ordentlige.

AH Brolægning
Allan Andreasen
5. December 2018

Vi har fået lavet en helt ny indkørsel med blanding af skærver og flisebelægning, samt belægning på et 40 kvm gårdhaveområde i baghaven. Vi har været virkelig tilfredse med hele processen, og kan fremhæve dyder som grundighed, faglighed og proaktivitet. Allan og hans team var gode til orientere os undervejs, gode til at foreslå ændringer som ikke nødvendigvis gjorde projektet dyrere samt gode til at få op i detaljer, som gjorde det endelig udtryk flottere. Derudover har de i forløbet vist højt humør og god servicering af os som kunder. Inden jeg valgte AH Brolægning, fik jeg et par andre tilbud fra lokale brolæggere. Her kunne jeg spare adskillige tusinder på at vælge AH - og kvaliteten og slutresultatet er i top. Vores varmeste anbefalinger!

Krogsgaard Have & Anlæg
sofie christensen
29. November 2018

Vi har fået plantet en 41 m lang hæk af Krogsgaard Have og Anlæg på en meget udfordrende strækning med masser af rydningsarbejde og nivelleringsbehov. Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet. Først og fremmest er hækken en fryd for øjet - plantet til perfektion. Men hele forløbet fra indhentning af tilbud, planlægning af arbejdet og til selve arbejdet har simpelthen været dybt professionelt. Alle aftaler blev overholdt ned til mindste detalje. Desuden er det utrolig behagelige medarbejdere, der alle er til at stole på. Vi fik billigere tilbud ind, men valgte Krogsgaard Have og Anlæg, som var de klart mest professionelle.

JC Anlæg ApS
Alice Rimmen
25. November 2018

Vi fik planeret jorden i haven samt på vores jordvold efter en omfattende omlægning af haven, så jorden skulle passe til de nye niveauer af stier og terrasser. Super godt og grundigt stykke arbejde, udført til den aftalte pris og så hurtigt som årstiden tillod det pga regn. JC Anlæg har også fejet og ryddet nydeligt op efter arbejdet. Fuld tilfredshed og en varm anbefaling herfra.

Andres Entreprenør ApS
Nikolaj Gertz
23. November 2018

Andre og hans team har været dedikerede, competente og utrolige behagelig. Kan kun på det varmeste anbefale at bruge Andre så man får det lavet rigtig første gang...

Anlægsgartner v/Ib Vulf Jensen
Jens Haumann Jensen
21. November 2018

Jeg har fået udført en perfekt opgave. Pænt arbejde, rimelig pris. Vil varmt anbefale Anlægsgartner Ib Vulf Jensen

Rosenfeldt Anlægsservice
Ingeborg Hansen
21. November 2018

Beskåret 3 træer til vores tilfredshed. Hurtigt respons og arbejde, fint grej.

GP Anlæg
Ehsen Qureshi
15. November 2018

Jeg har fået udført haveanlæg i forbindelse med nybyggeri. Der er lavet hæk, plæne og belægning.

Find den rette brolægger!
Skal du have lagt brosten, fliser eller renoveret gården? Og mangler du et godt tilbud fra en brolægger? Så er du kommet til det rette sted! Beskriv din opgave, og udfyld felterne. Du vil blive ringet op af en af vores dygtige konsulenter, og derefter få op til 3 tilbud fra kompetente brolæggere nær dig  – det er helt gratis og uforpligtende!

Hvad kan en brolægger hjælpe dig med?
Det er en brolæggers opgave at lave belægninger på gader, pladser, torve, indkørsler og fx granit-brolægning. En brolægger arbejder med brosten, som er lavet af granit eller natursten,  og fx også kantsten i granit eller beton. 
En brolægger kan hjælpe dig med fx at få lagt fliser eller brosten i granit, bro- eller flisebelægning, gårdrenovering, tagterrasser, terrasser, haveanlæg og parker, samt pladser. En brolægger kan også hjælpe dig med vedligeholdelse af veje og klimavej.  


Terrasser: pris, materiale og varighed
Vi har samlet lidt eksempler på priser på fliseterrasser, brostensbelægning, flisebelægning og blomsterbed i fliser. 


Fliseterrasse, indkørsel og blomsterbede.
Pris: 150.000,-
Den høje pris skyldes at der var en del bortkørsel af jord.
Materiale: lyse 30x60 cementfliser, grå Holmegårdssten. 
Varighed: 30 dage.Fliseterrasse på 10m2.
Pris: 15.000,- 
Varighed: 3 dage.To fliseterrasser og flisesti, på i alt 52 m2.
Pris: 28.000,-
Varighed: 5 dage. 

Flot brostensbelægning