advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Eksempler på tidligere energiopgaver:

Solfanger til at dække energibehov
Vi overvejer at få sat enten en solfanger eller en vindmølle (måske en kombination) op til at dække vores komplette energibehov. Vi vil gerne bruge mere alternativ energi. Vi har pt oliefyr, men det forestiller vi os udskiftet med enten jordvarme (såfremt jordbundsforholdene er til det) og/eller varmepumpe. Skal gerne have dækket en stor del af sit energiforbrug med solceller, vindmøller eller jordvarme. Sandsynligvis en kombination af flere. Er lidt usikker på hvilken løsning der er bedst, og ønsker rådgivning i forbindelse med tilbud.

Jordvarmeanlæg til større ejendom
Har overtaget moderniseret nedlagt landbrugsejendom her i 2011 og der er gulvvarme og brændeovn i 190m2 privatbolig. Dertil ca. 180m2 isoleret værksted med 8 stk nye, store radiatorer. Har i øjeblikket fastbrændselsfyr og fyrer med tyske energikoks. Ønsker forslag og begrundelse på den totaløkonomisk bedste løsning på udskiftning evt. vedvarende energi? Udover det beskrevne, overvejer jeg at etablere et bed&breakfast med 5-6 værelser, og det samlede areal til opvarmning bliver derfor omkring 450 m2.

Solcelleanlæg
Ønsker vedvarende energi i min hustand. Kender til solcelleanlæg fra Tyskland og vil gerne have installeret et godt anlæg på sin egen villa. Vil gerne høre mere om muligheder for alternativ energi og CO2 besparelser for energiselskabet.

Grøn energi

I løbet af det sidste 100 år, har mennesket som aldrig før brugt unaturligt af verdens energi resurser. Resultatet af vores unaturlige forbrug er en ændring af klima og natur, som bl.a. har betydet, at prisen på energi er blevet konstant stigende. Derfor benytter flere og flere sig af de såkaldte grønne energikilder. Grønne energikilder er et andet ord for vedvarende energi som fx solenergi eller vindenergi.

Disse energikilder er billige og gode for naturen, og en investering der vil sikre dig bedst muligt, i forhold til de fremtidige prisstigninger på energi.

Eksempler på grønne energikilder, der kan hjælpe både din pengepung og naturen:

  • Solenergi
  • Solcelleenergi
  • Vandkraft
  • Jordvarme
  • Vandenergi
  • Bølgeenergi
  • Tidevandsenergi
  • Geotermisk energi