advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

BS Slamsugning ApS
Lene Hansen
12. December 2018

Jeg ringede til BS Slamsugning mandag formiddag og vi fik hjælp tirsdag morgen kl. 7.00. Tak for imødekommende og kompetent hjælp i telefonen og tak for professionel og hurtig hjælp tirsdag morgen. Vi har allerede anbefalet jer til vores kolleger på vores arbejdspladser. Med venlig hilsen Lene og Niels, Farum

Lyngholm ApS
Mette Hansen
12. December 2018

Jeg kan varmt anbefale Lyngholm Aps. Vi ringede til dem om formiddagen og om eftermiddagen var problemet løst og en rottespærre var monteret. Virkelig hurtig "udrykning" og rigtig god service.

TK Entreprise
Ejerlauget Romerhusene Helsingør / Poul Kjær Mortensen
3. December 2018

TK Entreprise har gennem snart 20 år udført diverse arbejder for os (en grundejerforening med 60 huse beliggende på et friareal på ca. 6 ha.) Arbejder har været gravning samt rydning af buske, roser og andre vækster ved minigraver, bortfræsning af stubbe, rydning og bortskaffelse af raftehegn og efterfølgende opsætning af nye stolper, leverancer af sten og grus, udbedring af vandlidende stiafsnit m.m. En større opgave har været renovering af et 330 m stiforløb ved udgravning af vejkassen, bortkørsel af jord, udlægning og stampning af stabilgrus og efterfølgende lergrus. Arbejdet, udført i 2010, har været så holdbart, og til beboernes udelte tilfredshed, at der først nu (i 2019) er behov for en opfølgende behandling, i hvilken forbindelse TK Entreprise skal efterbehandle andre 200 m sti. Vi kan varmt anbefale TK Entreprise, dels for arbejdets kvalitet, dels for den tætte og fortrolige kontakt mellem bygherre og entreprenør.

Wilson Kloakservice ApS
Claus Nygaard
2. December 2018

Udskiftning af rør og optagning af fliser samt styring af selve arbejdsproces med montering. Man får en god kvalitativ behandling og dygtig faglig betjening. Kan stærkt anbefales.

Brdr. Jensen ApS
Hummelmose
8. November 2018

Alt arbejde udført til UG. Afgravning af indkørsel udlægning af knust beton.udlægning af sorte skærver.👍

SHS ANLÆG & KLOAK ApS
John. H-M
30. Oktober 2018

Der er altid saltet og fejet sne når man står op om morgenen.

SMJ-Kloak
jesper jerslund
28. Oktober 2018

Nye terasser og indgangspartier , samt kloak og trapper og opbygning af stabil grus og muld

Strandhauge Multiservice ApS
Lone Vanddam
25. Oktober 2018

Super dygtige professionelle håndværkere, arbejdet blev lavet hurtigt og til aftalt tid. Kvaliteten er i top og vi er meget tilfredse.

Skal du bruge en kloakmester?

HentTilbud hjælper dig med at hente tilbud fra op til 3 autoriserede kloakfirmaer i dit område – helt gratis og uforpligtende.
Opgavetyper inden for kloakarbejde kan variere inden for inspektion og vedligeholdelse af kloak og anlæg, etablering af nye anlæg, samt udvidelse af eksisterende kloakanlæg.
Måske skal dit kloakanlæg eller brønd spules ren for naturaffald eller andre former for forstoppelser? Det kan også tænkes, at der er er sket rørskader eller andre brud på anlægget, som skal repareres. Uanset hvilken type opgave du ønsker udført, kan HentTilbud hjælpe dig med at finde den rette autoriserede kloakmester til opgaven. Har du brug for at få lagt dræn, hjælper HentTilbud dig med at få formidlet opgaven til de rette fagfolk – helt gratis og uforpligtende.

Beskriv din opgave, og hent tilbud på din drænopgave i dag!
Der er formentlig mange, der har været påvirket af de store mængder nedbør, i form af skybrud, som har ramt Danmark de seneste år. Mange har sikkert ønsket af regnvandet blev ledt ud i kloakken sammen med resten af kloakvandet. Har du problemer med bortledning af vand fra din have, kan du med fordel overveje at få nedlagt dræn. Med eksempeltvis omfangsdræn kan du forsikre dig mod oversvømmede kælderrum. Hvis du er i tvivl om, hvem du skal henvende dig til med denne type opgaver, kan HentTilbud være en stor hjælp. Du kan gennem os indhente tilbud på kloakservice og sammenligne priser. Alt du skal gøre er at beskrive din opgave, så vil vi etablere kontakten til op til 3 kvalificerede kloakservicefirmaer, der kan løse din opgave. Du kan beskrive din kloak- eller drænopgave i toppen af siden.

Hvad kan en kloakmester hjælpe dig med?
Eks. på kloak- og drænopgaver, som vi kan hjælpe dig med at hente tilbud på:
- generel kloakservice
- kloaktv, tvinspektion, kloakrensning
- slamsugning
- kraftigt tilstoppede afløb
- dræn
- rottesikring

TV-inspektion af kloak
TV-inspektion af kloak
Udgravning af kloak
Udgravning af kloak
Udgravning af kloak
Udgravning af kloak