advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

HentTilbud har etableret et godt samarbejde med nogle af landets bedste malere, og vi garanterer derfor, at alle vores malerfirmaer er kvalitetssikrede og konkurrencedygtige.

Spar tid og penge, og benyt os som din gratis genvej til en lokal, troværdig og prisdygtig maler.

Eksempler på tidligere maleropgaver:

Maling af toplanshus
Boligen er 138 m2 i 2 plan. Vi overtager huset af 1 måned så opgaven skal udføres straks herefter. Der ønskes malet indendørs. Jeg ønsker at hente tilbud på maling af vægge, lofter, paneler og karme. Der vil vil muligvis kunne finde en besigtigelse sted, før overtagelse af hus. Alle materialer skal indgå i tilbud. Kan ringes op i dagtimerne.

Spartling og maling af vægge
Hej, opgaven drejer sig om spartling af eksisterende vægge (af gips paneler) samt filt og maling på disse og nye gipsvægge. De 75m2 er gulvareal. Der er 45gr skråvægge i hele området. Billeder kan fremsendes. Opgaven skal udføres om 1½ måned i vanløse. Overtager huset om 1 måned, men der er mulighed for besigtigelse inden. 1. sal på 75 m2 står med vægge og lofter af nye gipsplader. Samlet areal af vægge og lofter: 120-150 m2. Træffes i dagtimerne.

Maling af stor andelslejlighed
Vi er i gang med sammenlægning af to andelsboliger, som efterfølgende skal samlet have 130 kvm. Efter arbejdet er færdig skal lejligheden males inkl. lofter, paneler, vindues og dørkarme. Ønsker at få malet hele den sammenlagte andelsbolig. Samlet er gulvarealet 130 kvm. Rumhøjden er ca. 2,6 m. Der er mindre huller efter billeder, der skal spartles. Ellers skal der kun males. Arbejdet ønskes udført i slutningen af næste måned. Kontaktes bedst hverdage efter 17.00

Blandet malerarbejde
Opsætning af væv på loft 26 m2. Paneler, to døre. Jeg ønsker at hente tilbud på maling af: Vægge, Lofter, Paneler, karme, Andet. Ønsker både at få spartlet og opsat filt i loftet på ca. 26 kvm samt malet.Vægarealet er ca. 64 kvm. Arbejdet ønskes udført om 1 måned. Kontaktes bedst hverdage i dagtimerne.

Maler
Trænger der til at blive malet? HentTilbud hjælper dig med at finde den rigtige maler til netop din opgave!
Måske skal du have udført malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, istandsættelse, vedligeholdelse eller renovering. Hvad end det er boligen, kontoret eller noget helt tredje, der trænger til at blive frisket op, kan HentTilbud hjælpe dig med hurtigt og uforpligtende at indhente tilbud på malere.
Vores malerfirmaer udfører alt indenfor malerarbejde, for eksempel maling af vægge, paneler og lofter, opsætning af tapet og væv, maling af facader m.m.
Malerarbejde kan deles op i indendørs malerarbejde og udendørs malerarbejde. Der findes utallige teknikker og farver, og maleren kan rådgive dig om lige netop din maleopgave.

Indendørs malerarbejde
En maler kan være dig behjælpelig med tapetopsætning, opsætning af væv i form af eks. glasvæv, maling af paneler, vægge, gulve og lofter. For at give det bedste resultat nedvaskes der først, og derefter spartles eller fuldspartles der for at udbedre ridser og huller. For at få det bedste resultat er man som regel nødsaget til at benytte sig af en professionel maler. Andre opgaver en maler udfører indkluderer eksempelt vis opsætning af filt.

Udendørs malerarbejde
Har du fået opsat et nyt havehegn eller trænger det gamle til at blive malet, kan en maler hjælpe dig med at behandle både nyt og tidligere behandlet træværk. Måske trænger gavlen, facaden eller vinduerne til at blive renset og/eller malet?

Gode tips og råd
Inden du kontakter en maler, kan det være en god ide at gøre dig nogle tanker omkring hvad og hvordan, du gerne vil have malet eller tapetseret. De seneste par år er der kommet meget fokus på klima og miljø. En del malere tager derfor udgangspunkt i miljøvenlige malermaterialer og arbejdsgange. Typisk gives der tilbud på en maleropgave, men enkelte malere afregner efter timeforbrug og materialevalg. Beskriv kort dit malerprojekt – Hvad skal males? Ca. hvor mange kvadratmeter skal males? Og hvornår forestiller du dig, at malerarbejdet skal udføres?

Udfyld tjeklisten, og hent seriøse tilbud på din maleropgave i dag.

De malermestre der er en del af vores netværk bliver kvalitetssikrede af vores konsulenter, inden vi formidler opgaver til dem.