advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

SH Malerservice
MONTAÑA HERNÁNDEZ COUREL
14. November 2018

Jeg vil gerne anbefale HSs jobbet, fordi den var rigtig hurtig, høj kvalitet, meget venlige personale, og skarpe priser. De malede min 110 kvadratmeter lejlighed, der vi flyttede fra og alt var perfekt. Stor anbefalingen!

Malerfirmaet NS ApS
Ahmad Zahrah
13. November 2018

Jeg fik dem anbefalet og ja de er dygtig og du føler dig tryk Jeg kan varmt anbefale dem super service

RÅD & MAL
Arne Reime
9. November 2018

Vi fik malet vores vinduskarme og paneler i vores lejlighed. Et fantastisk godt arbejde som sparet os for meget af tid. Vi Kunne koncentrere os om at komme ind i den nye lejlighed.Fantastik flinke menesker og god dialog.

Gadstrup Malerforretning
Henrik Hansen
2. November 2018

Vi har fået malet væg og lofter i vores produktion og lager hvor vi har brugt Gadstrup Malerforretning. Jeg kan på det varmeste anbefale René, han har været meget imødekommende og indstillet på at løse opgaven på bedste og nemmeste måde for os. Og det færdige resultat er i top!

Tapetsere & Malerfirmaet Jan Jensen
Jesper Hansen
1. November 2018

Har fået malet facader på pudset hus, med tilhørende stern

Eagle's ApS
Zaur Qubatov
28. Oktober 2018

Jeg fik malede mine vægge, da de var begyndt at se forældede ud grundet misfarvninger. Eagle's ApS gjorde et fantastisk arbejde og soveværelset ser endelig frisk og indbydende ud. 5 stjerner herfra. Flot arbejde og service.

MALERMESTER R.J. HERRUN
Pia Kristiansen
18. Oktober 2018

Jeg har fået malet min stue, det er et flot stykke arbejde der er lavet

Malerfirmaet Flemming C
Kenneth Jensen
10. Oktober 2018

Vedr: Maling af hovedtrapper Loft og løb Plet spartles og males 2 gange i glans 05 i sammen farve tone Overvægge og undervægge Plet spartles og males 2 gange i glans 25 i sammen farve tone Træværk og hoveddør Slibes, aftørres, pletspartles, grundes og males 2 gange I glans 30-40 i samme farve tone Eklskl. Vinduer

Malermester Per Vigel ApS
Mads Pedersen
28. September 2018

Vi har igennem mange år arbejdet sammen med Per Vigel og det er en fornøjelse hver gang. Der er styr på tingene, udfordringer bliver taget i opløbet og den nødvendige indsats bliver gjort for at nå i mål og skabe et godt resultat. Hvis man vil have flot håndværk udført til tiden så skal man vælge Malermester Per Vigel. De varmeste anbefalinger fra Kristian og Mads.

By maleren ApS
Steen Jørgensen
10. September 2018

Vi er meget tilfredse med By-maleren og giver topkarakter. Hurtig ekspedition og rigtig pænt arbejde. Vil gerne bruge dem igen. Så 5 stjerner

Mangler du et tilbud på en maler? Du er kommet til det rette sted! Beskriv din maleropgave, og få op til 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde fra dygtige malere nær dig, helt gratis. Læs også vores 4 gode tips inden du finder det rigtige tilbud på maler.  

Tilbud på facademaling eller maling af vægge?

Mangler du en maler til at pifte dit hjem op med maling eller tapet?
HentTilbud kan hjælpe dig med at finde tilbud på den rette maler til netop din maleropgave, hvad end du skal have malet en væg, maling af facaden, er på udkig efter billig maling eller bare et godt tilbud på en maler, som kan opsætte tapet.  

Find den helt rigtige maler til malerarbejde
Vi har et godt samarbejde med mange dygtige malerfirmaer, der udfører alt inden for malerarbejde, og kan rådgive dig. Vores malere kan fx hjælpe dig med maling af gulv, maling af væg, epoxy-maling, maling af paneler og lofter, opsætning af tapet og væv, maling af facader og meget mere.


5 gode tips og råd, inden du finder en maler:

1. Hvad skal du have malet?
Det er en god ide at gøre dig tanker omkring, hvad og hvordan du skal have malet eller opsat tapet.

2. Klima og miljø.
En del af vores malere har fokus på miljøvenlige maler-materialer og arbejdsgange. Du kan altid spørge malerfirmaet om de tager højde for klimaet og miljøet når de maler, hvis du selv finder dette vigtigt.

3. Når du skal beskrive din maleropgave til maleren
Der gives typisk et tilbud på malerarbejde, hvor nogle malere afregner efter timeforbrug og materialevalg. Om de benytter Sigma maling, Dyrups maling, Beckers maling, Flugger maling eller noget helt femte. Beskriv derfor kort dit malerprojekt:
- hvad skal der males?
- ca. hvor mange kvadratmeter skal males?
- hvornår du forestiller dig, at malerarbejdet skal udføres?

4. Hvor befinder du dig i landet?
Gør det klart i din beskrivelse af malerarbejdet, hvor i Danmark du befinder dig. Skal du fx have et tilbud på en maler i København eller en maler i Århus, er det vigtigt at du skriver det. HentTilbud stræber nemlig efter at finde den bedste maler i lige netop dit lokalområde.

Indendørs malerarbejde
En maler kan være dig behjælpelig med mange maleropgaver, som fx kan være maling af dit hus eller lejlighed. Indendørs malerarbejde kan være maling af badeværelse, maling af loft, tapetopsætning, opsætning af væv i form af eks. glasvæv, maling af paneler, vægge og gulve.

Maling af vægge i hus:
For at give det bedste resultat nedvaskes der først, og derefter spartles eller fuldspartles der for at udbedre ridser og huller. Man er som regel nødsaget til at benytte sig af en professionel maler. Andre maleropgaver, som en maler udfører indkluderer eksempeltvis opsætning af filt. Få fx pris på maling af loft øverst, ved at beskrive din opgave. 

Maling af lejlighed eller tapetsering:
Vil du gerne vide hvad maling af din lejlighed koster ved fraflytning? Eller måske bare prisen på maling af din nuværende lejlighed? Få tilbud fra en maler på dette ved at beskrive din opgave øverst. Skal du have et tilbud på at få taget tapet ned eller opsætning af tapet? Pris på tapetsering kan du også få ved at beskrive din opgave øverst. 

Udendørs malerarbejde
Udendørs malerarbejde indebærer fx maling af facaden, gavlen eller måske vinduerne.

Facademaling: Maling af facade på hus:
Skal du have malet facaden på huset? Maling af facaden går under udendørs malerarbejde, og det vil en maler kunne hjælpe dig med. Har du fået opsat et nyt havehegn eller trænger det gamle til at blive malet, kan en maler også hjælpe dig med at behandle både nyt og tidligere behandlet træværk. Måske trænger gavlen eller vinduerne til at blive renset og/eller malet også? Beskriv det malerarbejde som du skal have lavet øverst og modtag op til 3 tilbud fra dygtige malere. 
 

Maler: pris og eksempler
Du kan få op til 3 tilbud fra en dygtig maler tæt på dig. Vi har samlet projekter fra nogle af disse malere, for at give en ide om pris på en maler til malerarbejde og opsætning af tapet, indendørs og udendørs.


Rå vægge med grå KAGE spartel

Maler-pris pr. m2: 400-600 kr. 
Udført af: Odense Maleren.


Malerarbejde og opsætning af tapet

Størrelse: 90 kvm
Pris på malerarbejde: ca. 70.000-80.000 kr.
 

Pris på maling af hus, både indendørs og udendørs.
Indendørs: alle rum, inkl fuldspartling af vægge og opsætning af filt. Væg under trappen er tapetseret, samt alle loftsbjælker og maling af loft og loftbrædder. 
Udendørs: maling af facade og maling af sokkel, som er blevet sort. 
Maler-pris: ca. 90.000 kr. 
Udført af: Malermester Per Vigel: 

Mintgrøn væg i stuen
Tapet med detaljer
Trappeopgang
Rød væg i køkkenet
Hvide vægge i stuen
Hvide vægge ved karnap