ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Få op til 3 gratis tilbud på dit næste byggeprojekt her på HentTilbud.dk

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Søften Tagrenovering ApS
Henning
1. Marts 2021

Allerede ved første kontakt, fik vi en følelse af at vi havde fundet det rigtige firma. Vi fik en dato og tid hvor de ville komme forbi, og kigge nærmere på taget. Simon ringede ovenikøbet og beklagede at han ville blive 15 minutter forsinket. Hurtigt tilbud blev sendt på under en uge. Arbejdet blev startet op på datoen og afsluttet på 5 dage. Alle håndværkerne lavede et godt job. De var meget omhyggelige med alle opgaver. Når arbejdsdagen var forbi, så bankede de lige på inden de kørte hjem, og fortalte hvad de ville gå i gang med næste dag. Rigtig pænt arbejde, dog en lille mindre skønhedsfejl på tagrygningen. Den fejl blev hurtigt rettet allerede mandagen efter og alt er nu fantastisk. Kæmpe Corona/COVID-kram herfra.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
26. Februar 2021

Det er ekstremt trist i sit nye sommerhus pludselig at have vand, som drypper ned i stuen. Vores forsikringsselskab anbefalede Fredensborg Tagdækning ved Martin Pedersen. De har vi været meget glade for. Efter is og sne var væk mødte de to mand frem en lørdag morgen, og fandt hurtigt årsagen til de to vandskader i forkert udført tagdækkerarbejde. Fejlene blev udbedret samme dag. Udover at arbejde hurtigt og professionelt var de også enormt venlige - specielt Mikkel, som blev på taget efter Martin var taget videre. Jeg kan kun anbefale Fredensborg Tagdækning.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
Hidayet
24. Februar 2021

Har fået lavet en tilbygning på 22kvm, nedrivning af indvendig væg, åbnet op for et nyt vindue og reperation af tag. Er yderst tilfreds med resultatet. Processen har været helt problemfrit, hvor alle aftaler er blevet overholdt til tiden. De ansatte håndværkere er yderst passioneret hvor de gør sig umage med processen, resultatet og er meget imødekommende. Den ansvarlige byggekoordinator har været tilgængelig under hele projektet, været klar med løsninger under udfordringer og god til at kommunikere.

WOODCRAFT ApS
E/F
21. Februar 2021

Vi havde oprindelig entreret med Joka ApS. Efter 4 brudte aftaler over 1,5 måned hvor vi selv måtte ringe og rykke for info og efter at have hørt på utallige dårlige undskyldninger om medarbejdere der var "hjemme på ferie" osv. osv. valgte vores ejerforening at tage kontakt til Woodcraft for at høre om de stadig ville påtage sig opgaven efter at vi havde fravalgt dem for 2 måneder siden pga. prisen. Det ville de gerne og inden for 2 uger var stakittet sat op alt var 100% i orden og som vi havde aftalt. Prisen på det oprindelige tilbud holdt de også. Alt blev pænt ryddet op efter de var færdige. Jeg kan klart anbefale Woodcraft også selv om prisen ikke var på niveau med de billigste tilbud, men man får desværre ofte hvad man betaler for. Vi vil helt sikkert bruge Woodcraft næste gang vi skal have udført arbejde i ejerforeningen.

Murermester Nicki Sørensen ApS
Bjarne
11. Februar 2021

I forbindelse med opsætning af nye stikkontakter i et værelse havde elektrikeren fræset flere kanaler i muren. Jeg havde derfor brug for en murer, der kunne lukke disse kanaler. Jeg kontaktede murermester Nicki Sørensen, som jeg kunne se havde gode anmeldelser, og jeg blev ikke skuffet. Han kunne komme dagen efter, hvilket han gjorde til den aftalte tid, og han lavede et super godt arbejde med at få lukket kanalerne i muren. Han gav også gode råd i forbindelse med noget løsnet puds i væggen. Jeg vil helt klart anbefale Nicki Sørensen til andre, der skal bruge en murer.

Bahn Malerservice v/Flemming Schrøder Bahn
Hans
11. Februar 2021

Fik lavet microcement-gulv i badeværelset inklusiv brusekabinen. Det var en reparation af tidligere ejers gør-det-selv arbejde. Det er blevet superfint. Hele processen var god. Både planlægning, kommunikation og resultatet. Kan godt anbefales til at lave microcement i badeværelse

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Dan
9. Februar 2021

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps overholdte alle aftaler i forbindelse med udskiftning af vinduespartiet på vores altan. De mødte til tiden, 4 mand høj og udførte opgaven på en dag parallelt med en lignende opgave i en anden lejlighed i ejendommen. De var meget imødekommende, behagelige at omgås og sidst men ikke mindst, de gjorde rent efter arbejdets afslutning :-) Så de får vores varmeste anbefalinger!

TME-Byg ApS
Merete
4. Februar 2021

Primært badeværelse men også nedrivning af væg, gennemgang af el mm

Hvorfor HentTilbud?

HentTilbud er en nem måde at få 3 gratis tilbud på dit næste byggeprojekt. Vi indhenter tilbuddene til dig hos vores faste samarbejdspartnere efter, at vi har gennemgået projektet med dig over telefonen.

Sådan gør vi

  • Du indtaster din opgave
  • Opgaven sendes i udbud
  • Du godkender selv de firmaer, som du ønsker skal give tilbud på opgaven
  • Du modtager 3 konkrete tilbud fra vores samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

HentTilbud udspringer af Håndværker.dk og mange af vores samarbejdspartnere har derfor også firmaprofiler på Håndværker.dk, hvor du kan se anbefalinger og billeder af tidligere udført arbejde. Det er med til at give dig trygheden til at vælge blandt de 3 tilsendte tilbud.

Hvem er vi?

Denne tilbudsportal er tæt knyttet til Prisberegning.dk og Håndværker.dk, da ejeren bag driver alle 3 portaler.
Se mere om Håndværker.dk
Se mere om Prisberegning.dk