advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Solcelleanlæg

Udnyt den reneste energikilde og skån miljøet og din økonomi – du sparer op til 100% på din elregning.

Stigende elpriser har gjort solenergi til attraktiv forretning. Solenergi er en fremtidig investering, som på en god og miljøvenlig måde giver ren energi til din bolig.
Tilbagebetalingstiden er typisk 10 år, og de fleste anlæg har en garanteret levetid på 25 år.
Et solcelleanlæg omdanner solens energi til 100% ren el til dit eget hus.

En solcelle er opbygget af grundstoffet silicium, som omsætter sollys direkte til elektricitet.
Solcellepanelerne bliver koblet sammen på dit tag, og strømmen fra solcellerne konverteres via en konverter til strøm, som tilsluttes elnettet. Den strøm der produceres, kan du enten bruge selv eller sende ud på det offentlige net, så din nabo eller andre kan bruge den.

Mange er også begyndt at få installeret solcelleanlæg eller solpaneler på deres sommerhus eller fritidshus. Eksempelvis kan et 6 kW solcelleanlæg sørge for el til et sommerhus på omkring de 40 m2. Ifølge den gældende lovgivning på området er 6kW den maskimale effekt, man må benytte sig af i privat sammenhæng. Dette kan evt. fordeles ud på flere solceller (eks. 2 x 3kW).

Solpaneler

Udnyt solenergien med solpaneler, og spar penge på el- og varmeregningen, mens du nedsætter CO2 udledningen.

Solenergi kan udnyttes ved at blive opfanget af solpaneler, som f.eks. kan installeres på taget. Solpaneler kræver minimal vedligeholdelse, og kan sikre dig solenergi de næste 20 år.
En anden vigtig faktor ved solpaneler er, at elmåleren ”løber baglæns”, når dine solpaneler producerer mere strøm, end du bruger.

Solpaneler kan virke som en stor investering, men det er en investering der er givet godt ud, når man ser på, hvor meget der kan spares.