ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Få op til 3 GRATIS tømrer tilbud lige her på HentTilbud.dk!

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Søften Tagrenovering ApS
Henning
1. Marts 2021

Allerede ved første kontakt, fik vi en følelse af at vi havde fundet det rigtige firma. Vi fik en dato og tid hvor de ville komme forbi, og kigge nærmere på taget. Simon ringede ovenikøbet og beklagede at han ville blive 15 minutter forsinket. Hurtigt tilbud blev sendt på under en uge. Arbejdet blev startet op på datoen og afsluttet på 5 dage. Alle håndværkerne lavede et godt job. De var meget omhyggelige med alle opgaver. Når arbejdsdagen var forbi, så bankede de lige på inden de kørte hjem, og fortalte hvad de ville gå i gang med næste dag. Rigtig pænt arbejde, dog en lille mindre skønhedsfejl på tagrygningen. Den fejl blev hurtigt rettet allerede mandagen efter og alt er nu fantastisk. Kæmpe Corona/COVID-kram herfra.

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen
Lars
26. Februar 2021

Det er ekstremt trist i sit nye sommerhus pludselig at have vand, som drypper ned i stuen. Vores forsikringsselskab anbefalede Fredensborg Tagdækning ved Martin Pedersen. De har vi været meget glade for. Efter is og sne var væk mødte de to mand frem en lørdag morgen, og fandt hurtigt årsagen til de to vandskader i forkert udført tagdækkerarbejde. Fejlene blev udbedret samme dag. Udover at arbejde hurtigt og professionelt var de også enormt venlige - specielt Mikkel, som blev på taget efter Martin var taget videre. Jeg kan kun anbefale Fredensborg Tagdækning.

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
Hidayet
24. Februar 2021

Har fået lavet en tilbygning på 22kvm, nedrivning af indvendig væg, åbnet op for et nyt vindue og reperation af tag. Er yderst tilfreds med resultatet. Processen har været helt problemfrit, hvor alle aftaler er blevet overholdt til tiden. De ansatte håndværkere er yderst passioneret hvor de gør sig umage med processen, resultatet og er meget imødekommende. Den ansvarlige byggekoordinator har været tilgængelig under hele projektet, været klar med løsninger under udfordringer og god til at kommunikere.

WOODCRAFT ApS
E/F
21. Februar 2021

Vi havde oprindelig entreret med Joka ApS. Efter 4 brudte aftaler over 1,5 måned hvor vi selv måtte ringe og rykke for info og efter at have hørt på utallige dårlige undskyldninger om medarbejdere der var "hjemme på ferie" osv. osv. valgte vores ejerforening at tage kontakt til Woodcraft for at høre om de stadig ville påtage sig opgaven efter at vi havde fravalgt dem for 2 måneder siden pga. prisen. Det ville de gerne og inden for 2 uger var stakittet sat op alt var 100% i orden og som vi havde aftalt. Prisen på det oprindelige tilbud holdt de også. Alt blev pænt ryddet op efter de var færdige. Jeg kan klart anbefale Woodcraft også selv om prisen ikke var på niveau med de billigste tilbud, men man får desværre ofte hvad man betaler for. Vi vil helt sikkert bruge Woodcraft næste gang vi skal have udført arbejde i ejerforeningen.

Murermester Nicki Sørensen ApS
Bjarne
11. Februar 2021

I forbindelse med opsætning af nye stikkontakter i et værelse havde elektrikeren fræset flere kanaler i muren. Jeg havde derfor brug for en murer, der kunne lukke disse kanaler. Jeg kontaktede murermester Nicki Sørensen, som jeg kunne se havde gode anmeldelser, og jeg blev ikke skuffet. Han kunne komme dagen efter, hvilket han gjorde til den aftalte tid, og han lavede et super godt arbejde med at få lukket kanalerne i muren. Han gav også gode råd i forbindelse med noget løsnet puds i væggen. Jeg vil helt klart anbefale Nicki Sørensen til andre, der skal bruge en murer.

Bahn Malerservice v/Flemming Schrøder Bahn
Hans
11. Februar 2021

Fik lavet microcement-gulv i badeværelset inklusiv brusekabinen. Det var en reparation af tidligere ejers gør-det-selv arbejde. Det er blevet superfint. Hele processen var god. Både planlægning, kommunikation og resultatet. Kan godt anbefales til at lave microcement i badeværelse

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Dan
9. Februar 2021

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps overholdte alle aftaler i forbindelse med udskiftning af vinduespartiet på vores altan. De mødte til tiden, 4 mand høj og udførte opgaven på en dag parallelt med en lignende opgave i en anden lejlighed i ejendommen. De var meget imødekommende, behagelige at omgås og sidst men ikke mindst, de gjorde rent efter arbejdets afslutning :-) Så de får vores varmeste anbefalinger!

TME-Byg ApS
Merete
4. Februar 2021

Primært badeværelse men også nedrivning af væg, gennemgang af el mm

Et godt tilbud fra en dygtig tømrer

Hent op til 3 tilbud fra dygtige tømrerfirmaer, ved at beskrive din tømreropgave øverst. Hvad enten du skal bruge en tømrermester til nybyggeri, ombygning, renovering eller vedligeholdelse, kan HentTilbud hjælpe dig med at få op til 3 kvalificerede og ledige tømrerfirmaer, som kan løse netop din tømreropgave. 

Tømrer: opgavetyper
En tømrer kan hjælpe dig med mange ting. Fx: renovering, nyt køkken, ny terrasse, vinduer og døre, gipsvægge, paneler og meget mere. Læs mere om disse opgaver længere nede på siden. 
 

5 gode råd, når du hyrer en tømrer!
1. Lyt til din tømrer
De fleste tømrerfirmaer har mange års erfaring med tømreropgaver. Tømreren har normalvis beskæftiget sig med mange og specifikke tømreropgaver. Derfor skal du huske at lytte til tømrerens gode råd. Måske har din tømrer ideer til, hvordan du nemmere og billigere kan løse din tømreropgave.

2. Snak åbent med din tømrer
Husk at tale åbent med din tømrer – han ved ikke, hvad du tænker, men kun at du vil have din tømreropgave udført. Snak åbent om dine ideer eller eventuelle problemer, så tømrerfirmaet forstår, hvad du helt præcist ønsker, og hvilken måde du gerne vil have opgaven udført på.

3. Lav en plan!
Sørg for at lave en detaljeret plan over løsningen af opgave, i fællesskab med tømrerfirmaet, fx er det en god ide at bruge energi på at udarbejde tegninger og handlingsplaner.

4. Andre gode råd fra din tømrer
Måske kan tømrerfirmaet også hjælpe dig med andre ting – såsom at anbefale andre tømrere eller fagmænd til andre opgave. 

5. Garantiordning
Spørg din tømrer om han er medlem af en garantiordning. Hvis der skulle være fejl eller mangler ved dit byggeprojekt kan du få erstatning, hvis din tømrer er medlem af en garantiordning. 
 

Hvad kan en tømrermester hjælpe dig med?
Tømrerfirmaer laver mange forskellige opgaver, men typisk specialiserer de sig inden for en bestemt kategori. Hvis du vil have et godt tømrer-tilbud, kan du med fordel sætte dig ind i disse kategorier. Herunder er nemlig en oversigt over nogle af de opgaver, som vi typisk modtager, som en tømrer kan løse for dig:

Renovering:
Ønsker du at få renoveret dit hus, lejlighed, villa eller måske sommerhus? Det kan en tømrer klare for dig. Under kategorien renovering hører også: tilbygning, som fx kan være en ny udestue eller 1. sal i dit hus. En tømrer kan også hjælpe dig med fx renovering af ældre ejendomme, tagrenovering, renovering køkken, badeværelse og garage.

Vinduer og døre:
En anden kategori, hvor du skal have fat i en tømrer er vinduer og døre. En tømrer kan hjælpe dig med at få udskiftet vinduer og døre, samt sætte glas i. Hvis du skal hjælp til fugearbejde, monteringsarbejde, energivinduer, billige vinduer, indvendige døre eller yderdøre, kan du også tage fat i en tømrer.

Køkken og badeværelse:
Drømmer du om at få et nyt køkken eller badeværelse? En tømrer kan hjælpe med at lave dit nye køkken. Fx kan du få en tømrer til at lave en unik bordplade til køkkenet, hjælpe dig med et byg-selv-køkken eller lave et smukt møbel til dit badeværelse, samt køkkenindretning.  

Terrasse:
Mangler du hjælp til en ny træterrasse? En tømrer kan lave en flot og unik terrasse til dit hus. Han kan også lave en overdækket terrasse, renovering af en terrasse eller fx en stål-terrasse. 

Porte:
Skal du have hjælp til fx en garageport, vippeport eller port i træ eller stål? En tømrer kan også hjælpe dig med at specialfremstille en port og også elektriske og automatiske porte.

Gipsloft og gipsvægge:
Skal du have sat gipsloft op, gips-fliser eller sat lyddæmpende gipsloft op? En tømrer kan også hjælpe dig med at få sat en skillevæg op, lydisolering, brandsikring, pudsning og loft-renovering. 

Paneler:
Drømmer du om at få smukke paneler til dine vægge, eller måske høje paneler? Det kan en tømrer hjælpe dig med. 

Trapper:
Mangler du en trappe? En tømrer kan lave smukke indendørs og udendørs trapper, samt gelænder, trapper i stål, trapper i træ, spindeltrapper og hemsetrapper.
 

En smuk tilbygning
En ny carport
En ny carport
Køkkenbord i træ
Ny udestue
Flot træterrasse og tilbygning
Smuk træbordplade