advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Kyed Byg A/S
Svend-Erik Kron
15. Januar 2019

Vi så året før at, naboen fik nyt tag af Kyed Byg og kunne dermed følge med i processen, som var så god, vi også valgte Kyed Byg til at skifte vores næsten 50 årlige eternit tag ud med letbeton tegl. Og selvfølgelig varmt anbefalet af vores gode nabo. Kommunikation med Frederik oh hans dygtige medarbejdere har været helt i top lige fra start til slut. Vi var blevet stillet i udsigt, at det ville tage 8-9 uger, men det blev til kun 5 1/2 uge takket være blandt andet en meget ihærdig tovholder, som bare ville arbejde og arbejde, men også godt hjulpet af Frederik, som støttede den unge tovholder. Alle udfordringer med nyt tag på gammelt hus blev løst med kreativ sans og godt humør. Håndværket var af høj kvalitet og arbejdsglæden var fantastisk. Her var der nogen som kunne lide deres arbejde👍Det var tydeligt. Pris og aftaler blev overholdt til punkt og prikke-og endda til lidt mere. Vi kan på det varmeste anbefale Kyed Byg og alle der set vores smukke nye tag, får at vide, hvem der har udført arbejdet med det😊

Rørbæk Tømrer- & Snedkerforretning ApS
Anita Knudsen
9. Januar 2019

udskiftning af vinduer, listelofte, isolering og udskiftning af vægge, nye indvendige døre, nye fodlister og karme, nyt trægulv. Kan kun anbefale firmaet. De laver et supert arbejde 😃👍

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
Marie-Louise Larsson
7. Januar 2019

Opsætning af bryggers med skabe, bordplade og garderobe. Et godt og gennemført stykke arbejde med øje for finish, detaljer ledsaget af den gode og meget konstruktive rådgivning undervejs. Vi har følt os i trygge hænder under hele forløbet. Kan klart anbefale Landin & Heyco Byg & Entreprise!

ABC Byg Næstved
Morten Dam-Andersen
4. Januar 2019

Vi har fået lavet nyt tegltag, udskiftet Velux-vinduer og husets originale vinduer med forsats samt efterisoleret tag og murværk. Gennem hele projektet har vi oplevet fantastisk service, flinke og imødekommende medarbejdere og vigtigst af alt en gennemført flot finish af alt udført arbejde. Estimater på arbejdet er blevet holdt, og i de tilfælde hvor husets tilstand nødvendiggjorde ekstra arbejde, er vi blevet informeret herom i god tid og præsenteret med flere valgmuligheder. Vi er overordentligt tilfredse og vil ikke tøve med at anbefale ABC Byg Næstved til andre.

Tømrerfirma Martin Landry ApS
Nina Kayser
19. December 2018

Vi har fået udskiftet vinduer i en lejlighed og er super glade for det udførte arbejde. Fantastisk service og arbejdet udført til aftalt tiden og indenfor overskuelig tid.

JVS Tømrer
Helle Andersen
16. December 2018

Udskiftning af stort tagvindue i 50´er villa. Der blev udført et fantastisk godt stykke arbejde, af en yderst kompetent tømrer og lærling. Alt er flot og i orden og vores ønsker omkring lydisoleret rude samt integreret gardin, blev helt indfriet som ønsket. Endvidere, hvilket også er rigtig vigtigt for os er, at det var nogle yderst behagelige folk at have i vores hjem. Vi vil helt sikkert henvende os til JVS tømrer igen, når der er andet tømrerarbejde der skal udføres på vores hus.

MB Gruppen
Niyosan
12. December 2018

Jeg fik udskiftet min hoveddør til en sikkerhedsdør. MB gruppen udførte et yderst tilfredsstillende arbejde. Den medbragte dørliste var lidt før bred, så den blev ikke sat i samme dag. Men blot 2 dage efter blev den sat på som lovet, og virkelig flot håndarbejde. Kan absolut anbefale MB Gruppen.

Mester-Byg.dk A/S
Satu Rantanen
7. December 2018

Yderst professionelt udført arbejde. Gode priser. Venlige og imødekommende.

Tømrerfirmaet Gøgehøj ApS
Gitte Jacobsen
27. November 2018

Har fået nyt køkken,nyt gulv og nye døre. Fantastisk dygtige håndværkere. Pænt ryddet op hver dag efter endt arbejde. Kan varmt anbefale Søren Gøgehøj

Tagmesteren & Tømrermester
Lars Bo Makwarth
24. November 2018

En komplet havestue udført i træ, med eternittag og store vinduespartier og glasskydedør

Et godt tilbud fra en dygtig tømrer

Hent op til 3 tilbud fra dygtige tømrerfirmaer, ved at beskrive din tømreropgave øverst. Hvad enten du skal bruge en tømrermester til nybyggeri, ombygning, renovering eller vedligeholdelse, kan HentTilbud hjælpe dig med at få op til 3 kvalificerede og ledige tømrerfirmaer, som kan løse netop din tømreropgave. 

Tømrer: opgavetyper
En tømrer kan hjælpe dig med mange ting. Fx: renovering, nyt køkken, ny terrasse, vinduer og døre, gipsvægge, paneler og meget mere. Læs mere om disse opgaver længere nede på siden. 
 

5 gode råd, når du hyrer en tømrer!
1. Lyt til din tømrer
De fleste tømrerfirmaer har mange års erfaring med tømreropgaver. Tømreren har normalvis beskæftiget sig med mange og specifikke tømreropgaver. Derfor skal du huske at lytte til tømrerens gode råd. Måske har din tømrer ideer til, hvordan du nemmere og billigere kan løse din tømreropgave.

2. Snak åbent med din tømrer
Husk at tale åbent med din tømrer – han ved ikke, hvad du tænker, men kun at du vil have din tømreropgave udført. Snak åbent om dine ideer eller eventuelle problemer, så tømrerfirmaet forstår, hvad du helt præcist ønsker, og hvilken måde du gerne vil have opgaven udført på.

3. Lav en plan!
Sørg for at lave en detaljeret plan over løsningen af opgave, i fællesskab med tømrerfirmaet, fx er det en god ide at bruge energi på at udarbejde tegninger og handlingsplaner.

4. Andre gode råd fra din tømrer
Måske kan tømrerfirmaet også hjælpe dig med andre ting – såsom at anbefale andre tømrere eller fagmænd til andre opgave. 

5. Garantiordning
Spørg din tømrer om han er medlem af en garantiordning. Hvis der skulle være fejl eller mangler ved dit byggeprojekt kan du få erstatning, hvis din tømrer er medlem af en garantiordning. 
 

Hvad kan en tømrermester hjælpe dig med?
Tømrerfirmaer laver mange forskellige opgaver, men typisk specialiserer de sig inden for en bestemt kategori. Hvis du vil have et godt tømrer-tilbud, kan du med fordel sætte dig ind i disse kategorier. Herunder er nemlig en oversigt over nogle af de opgaver, som vi typisk modtager, som en tømrer kan løse for dig:

Renovering:
Ønsker du at få renoveret dit hus, lejlighed, villa eller måske sommerhus? Det kan en tømrer klare for dig. Under kategorien renovering hører også: tilbygning, som fx kan være en ny udestue eller 1. sal i dit hus. En tømrer kan også hjælpe dig med fx renovering af ældre ejendomme, tagrenovering, renovering køkken, badeværelse og garage.

Vinduer og døre:
En anden kategori, hvor du skal have fat i en tømrer er vinduer og døre. En tømrer kan hjælpe dig med at få udskiftet vinduer og døre, samt sætte glas i. Hvis du skal hjælp til fugearbejde, monteringsarbejde, energivinduer, billige vinduer, indvendige døre eller yderdøre, kan du også tage fat i en tømrer.

Køkken og badeværelse:
Drømmer du om at få et nyt køkken eller badeværelse? En tømrer kan hjælpe med at lave dit nye køkken. Fx kan du få en tømrer til at lave en unik bordplade til køkkenet, hjælpe dig med et byg-selv-køkken eller lave et smukt møbel til dit badeværelse, samt køkkenindretning.  

Terrasse:
Mangler du hjælp til en ny træterrasse? En tømrer kan lave en flot og unik terrasse til dit hus. Han kan også lave en overdækket terrasse, renovering af en terrasse eller fx en stål-terrasse. 

Porte:
Skal du have hjælp til fx en garageport, vippeport eller port i træ eller stål? En tømrer kan også hjælpe dig med at specialfremstille en port og også elektriske og automatiske porte.

Gipsloft og gipsvægge:
Skal du have sat gipsloft op, gips-fliser eller sat lyddæmpende gipsloft op? En tømrer kan også hjælpe dig med at få sat en skillevæg op, lydisolering, brandsikring, pudsning og loft-renovering. 

Paneler:
Drømmer du om at få smukke paneler til dine vægge, eller måske høje paneler? Det kan en tømrer hjælpe dig med. 

Trapper:
Mangler du en trappe? En tømrer kan lave smukke indendørs og udendørs trapper, samt gelænder, trapper i stål, trapper i træ, spindeltrapper og hemsetrapper.
 

En smuk tilbygning
En ny carport
En ny carport
Køkkenbord i træ
Ny udestue
Flot træterrasse og tilbygning
Smuk træbordplade