advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Vinduerne i et hus har stor betydning for både udseendet og for varmeregningen.
Vinduer kan være i træ, aluminium eller plast, og hvad man vælger er en smags- og prissag.

De seneste år er der kommet meget fokus på miljøet, og dermed fokus på energi- og varmeforbruget. Hvis du skal isætte nye ruder eller skifte de gamle, kan du med fordel isætte vinduer med energiruder.

Beskriv kort din opgave og hent tilbud på din vinduesopgave i dag!

Skal du have installeret nye ovenlysvinduer, kan HentTilbud hjælpe dig med at hente tilbud fra lokale håndværkere.

Beskriv kort din opgave, og hent tilbud på ovenlysvinduer i dag

Ovenlysvinduer

Etablering af ovenlysvinduer.
Drømmer du om at få monteret ovenlysvinduer i din bolig?
Med ovenlysvinduer kan du bringe mere lys, varme og luft ind i rummet. Det er muligt at montere ovenlysvinduer i de fleste ét og flerplanshuse.
Der er mange muligheder indenfor opsætning af ovenlysvinduer. Du kan enten vælge at få isat tophængte vinduer, vippe vinduer eller måske en ovenlyskuppel. Da de fleste ovenlysvinduer kan vippes indad, er de nemme at rengøre.

Udskiftning af ovenlysvinduer.
Har du allerede ovenlysvinduer i din bolig, men ønsker at udskifte disse, kan vi også hjælpe dig med at hente tilbud på dette.

Beskriv kort din opgave, og vores bygningsingeniør vil kontakte dig indenfor 48 timer.

Skal du have udskiftet vinduerne med nye energivinduer, kan HentTilbud hjælpe dig med at hente op til 2 tilbud fra lokale håndværkere.

Beskriv kort din opgave, og hent tilbud på nye energivinduer i dag!

Energivinduer

Det er ikke nogen hemmelighed at en stor del af varmen i de fleste boliger forsvinder ud igennem vinduerne. Ved at udskifte dine vinduer med energivinduer, kan du spare mange penge på varmeregningen samt skåne natur og miljø.

Gode tips og råd
Du kan hurtigt finde ud af, om dine vinduer er i dårlig stand ved at undersøge vinduesrammen. Føles trærammen blød og kold, kan noget tyde på, at det måske er på tide at få udskiftet de gamle vinduer. Oplever du, at dine ruder hurtigt dukker til, når det er koldt, kan dette også være et tegn på, at ruderne skal udskiftes.

Har dine vinduer kun én rude, kan du også overveje at energirenovere vinduerne ved at opsætte forsatsvinduer med energiruder.

Hvad end du vælger at skifte vinduerne med helt nye energivinduer, eller du vælger at energiforbedre med forsatsvinduer, kan der være mange penge at spare.

Beskriv kort din opgave, og hent tilbud på dine nye energivinduer allerede i dag.

Læs mere om energirenovering

Skal du have nye termovinduer, hjælper HentTilbud med at hente tilbud på din opgave.

Beskriv din opgave, og hent tilbud på dine nye termovinduer fra lokale firmaer i dag!