advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

C.E. Larsen Byg ApS
Agnete Larsen
12. December 2018

Dejligt med en direkte dialog med Christian og forventnings afstemning Ifm reparation af utæt tag. Kun positiv kontakt og jeg vil klart anbefale andre at bruge C. E. Larsen Byg ApS.

Becks ApS
Tina Nielsen
17. November 2018

På vores gård installerede Beck ApS et minirensningsanlæg , nye brønde og ny rørføring til tre forbundne husstande. Det omfattende gravearbejde blev udført med sikker hånd og med løbende tildækning samt uden gener for os. Nedsætning af ny tank forløb også problemløst. Samarbejdet har været perfekt under hele forløbet , og alle aftaler og priser er overholdt. Vi er MEGET tilfredse.

Ringtved A/S
Jan og Ellis Hobel
29. Oktober 2018

Nye vinduer, entredør og Velux altan, har givet os så meget lys og en skøn udsigt, arbejdet er udført af super dygtige, omhyggelige tømrer, snedker, murer og maler fra Ringtved A/S, Maribo, som vi så gerne giver mange 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹og vor varmeste anbefalinger. Jan og Ellis Hobel, Bandholm

Bakmann ApS
Steen Westergaard
26. September 2018

Jeg har fået nye gulve og indvendige døre i det meste af huset. Servicen har været god under hele processen, aftaler har været overholdt og med fin smidighed. Håndværkerne på projektet var flinke og i godt humør.

Bad Bolig & Bygningsrenovering
Maja Johansson
12. September 2018

Vi har i august måned fået lavet vores bryggers om. Arbejdet indebar at få fjernet en hoveddør, muret ydermuren op, indsat nye skabe, flyttet en væg, og lagt nye klinker. Samt vi i køkkenet fik opsat et nyt emfang. Lige fra første opkald med Claus, har alt bare føltes trygt og sikkert. Alle opgaver er blevet udført til UG, og uden problemer, og alt indenfor den tidsplan vi var blevet lovet, (faktisk hurtigere). Vi er yderst tilfredse, og vil til en hver tid bruge og anbefale Claus igen.

Leder du efter det bedste byggefirma som entreprenør på sjælland, fyn eller jylland? Har du brug for et tilbud fra en entreprenør? Brug os som genvejen til at finde op til 3 kvalitetssikrede byggefirmaer, hvor tid, pris og kvalitet hænger sammen.

Inden for 48 timer sender vi dig op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra kvalificerede byggefirmaer – det er helt gratis og uforpligtende!
Beskriv din opgave nu, og kom hurtigt i gang med dit byggeprojekt.

Entreprenør-tilbud
En entreprenør er den håndværker, som du kan lave en aftale med når du skal have opført en bygning eller anlæg. Den aftale kaldes en entreprise. Entreprenøren er altså en håndværker eller et firma, som står for mange forskellige byggeopgaver i forbindelse med konstruktion af bygninger.   

Hvad kan en entreprenør hjælpe dig med?
- Hoved- eller totalentreprise
- Fagentreprise
- Underentreprise
- Renovering
- Bygningsrenovation
- Renoveringsprojekt
- Tilbygning
- Ombygning

Hvad er en hoved- og totalentreprise?
En hoved- eller totalentreprise er mere eller mindre det samme. En totalentreprise er en projektledelse man bruger ved større byggeprojekter, hvor der er flere håndværkere ind over. Ved en totalentreprise står et byggefirma for hele processen. Tit har byggefirmaet et netværk af leverandører og håndværkere, som gør at dit byggeprojekt bliver billigere og nemmere. Det er meget vigtigt at man får flere tilbud fra forskellige byggefirmaer, da der er mange i Danmark, som tilbyder totalentreprise. På denne måde kan du altid finde det byggefirma, som tilbyder den bedste totalentreprise, der passer dit behov. 
 

Mangler du hjælp til et nyt badeværelse?
Få op til 3 tilbud på en dygtig VVS'er lige her.

Totalentreprise af byhus
Hyggelig pejs
Smukt badeværelse
Flot stue
Fint køkken
Flot spisestue