advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Rørbæk Varmeteknik
Trine Warming Perlt
15. December 2018

Vi fik installeret to nye radiatorer, Kristian var høflig og professionel, arbejdet blev udført rigtig pænt og der var renere i stuen da Kristian gik end da han kom. :)

Finlow VVS A/S
Frans Ditmar
14. December 2018

Jeg fik finlow til at installere gasfyr, samt gulvvarme og støbning af gulv og fliser. Gas og vvs delen af arbejdet blev udført i høj kvalitet. Støbning af gulv og fliser var lidt mere broget i kvaliteten. Dog vil jeg sige at jeg alt i alt godt kan anbefale dem. Men de er bedst til Gas og VVS.

Albertslund VVS
Peter Bjergskov Nielsen
13. December 2018

kontraventilen blev "masseret" og problemet var løst af Kasper

FN VVS & Serviceteknik ApS
Lars Jensen
13. December 2018

Frank var med fra start til slut i vores gennemgribende renovering af vores villa fra 1973. Jeg vil tro at alt hvad en vvs’er ved og kan, blev udført af Frank i dette projekt. 170m2 gulvvarme Flytning af gasfyr hvad dertil hører. Rykkede det sted hvor vi fik vand ind i huset. (Stikledningen) Installerede stort bwt filter. Koge vandhane. Brusekabiner. Bade møblementer. Kort sagt, ALT hvad en VVS’er skal lave i et hus der var fuldstændig tømt for alt indvendigt. Gulve, vægge, lofter, badeværelser, køkken og bryggers.

NKHOLM VVS & Gasteknik ApS - Virum
kim mandrup johansen
13. December 2018

God og effektiv service. Kommer som aftalt og udskifter kun det nødvendige.

VVS Kraft ApS
Claus Hansen
11. December 2018

Gammelt gasfyr var ikke værd at vedligeholde - dårlig økonomi mht. forbrug og dele der skulle skiftes. Jonas anbefalede nyt fyr og klarede opgaven hurtigt og fornemt, herunder tilpasning af skab hertil - perfekt.

VVS & KlimaService A/S
Peter Mikael Bytzer
10. December 2018

Altid pålideligt arbejde som følger hvad vi har aftalt

RAVNS VVS ApS
Mathias Stabæk
8. December 2018

Vi ønskede os at få smarte radiatortermostater på vores radiatorer. Dette ville kræve, at samtlige radiatorventiler blev udskiftet. En opgave, som Anders Ravn var hurtig til at give et tilbud på, og efterfølgende var der ligeledes hurtig, høflig og uddybende respons på spørgsmål og kommentarer. Opgaven blev hurtig planlagt og udført til den aftalte pris. Uheldigvis opstod en mindre vandskade under arbejdet, men her var Anders Ravn meget imødekommende og tilbød en absolut rimelig kompensation. Vi har ingen betænkeligheder ved at hyre Anders Ravn igen. De varmeste anbefalinger herfra.

Agas Gas og VVS Service ApS
Poul Lund
7. December 2018

Levering og montering af gasfyr. Dygtige og sympatiske montører der udførte opgaven perfekt.

Energi-Rigtig VVS ApS
Andreas Birkedal Glenthøj
7. December 2018

Jamal var meget fleksibel og faglig skarp. Kun anbefaling herfra!

Find den rigtige VVS'er

Leder du efter et godt VVS-tilbud? HentTilbud har i løbet af de sidste par år, brugt tid på at etablere et godt samarbejde med nogle af Danmarks bedste VVS-firmaer. Vi er et gratis opslagsværk til kvalitetssikrede VVS-firmaer tæt på dig. Vores service er helt gratis og uforpligtende. Efter du har beskrevet din VVS-opgave, sender vi dig, inden for 48 timer, op til 3 forskellige VVS-tilbud.
Vi har konsulenter ansat til udelukkende at finde de bedste VVS-firmaer til vores brugere. Derfor kan vi garantere at alle vores VVS-tilbud er fra de dygtigste og mest konkurrencedygtige fagmænd.

VVS'er og blikkenslagere
Vores gratis service hjælper dig med at finde det rigtige VVS-firma til din VVS-opgave. 
Typiske VVS-opgaver omfatter opsætning/udskiftning af vandhaner og pakninger i vandhaner, opsætning og udskiftning af køkken- og håndvaske, herunder arbejde med vandlåse, opsætning og udskiftning af toilet, vaskemaskiner og opvaskemaskiner. En blikkenslager kan også være autoriseret VVS'er. En blikkenslager er en håndværker, som primært arbejder med blikarbejde, dvs tagrender, afdækning rundt om altaner mm. Men hvis blikkenslageren er VVS-autoriseret kan han også hjælpe dig med VVS-opgaver. En blikkenslager kan udføre mange forskellige typer opgaver og ofte er prisen ikke så dyr som man tror. Opgaver såsom at få lagt nye rør, opsat ny armatur/håndvask eller badekar og toiletter.

Et godt VVS-tilbud
Hvis du gerne vil have det bedste VVS-tilbud til din specifikke opgave, er det vigtigt, at du sætter dig ind i nedenstående:

VVS-firmaets ekspertområde?
VVS står for varme, ventilation og sanitetsteknik. Således kan et VVS-firma have et meget bredt arbejdsspektrum. Derfor bruger VVS-firmaerne meget tid på at løse en masse forskellige slags VVS-opgaver. Typisk har et VVS-firma dog et segment, som de arbejder mere på end andre. Inden du vælger hvilket et VVS-firma, du vil benytte, skal du sætte dig grundigt ind i om firmaet arbejder med det område, som din opgave falder ind under.
Her er en kort oversigt over de segmenter, som et VVS-firma kan arbejde med:

Badeværelse: Toilet, bad, afløb, badekar osv.

Varme og Ventilation: Montering af radiator, Pillefyr eller Stokerfyr, Montering eller reperation af: Varmvandsbeholder, Vamepumpe, centralvarme og fjernvarme.

Kloak og Afløb: Renovering eller konstruktion af kloak. Nyt afløb eller reparation af tidligere afløb. Rådgivning om kloak og afløb.

Energi: Optimering af energi, rådgivning og konstruktion af nye bedre energikilder i husstanden.

Rør og vand: Montering af blandingsbatteri, opsætning af rør, reparation af rør.

Skab en åben dialog med dit VVS firma
De fleste blikkenslagere har mange år på bagen i VVS-branchen, og er derfor meget rutinerede inden for deres felt. For det meste har VVS-firmaet udført et stort antal VVS-installationer. Derfor er det tit en god ide, at udnytte VVS-firmaets viden om håndværket. Et godt VVS-selskab kan rådgive og hjælpe med flere ting, end du umiddelbart forestiller dig. Ved at skabe en åben dialog med dit VVS-firma, kan du typisk spare både tid, penge og undgå skader.

Det kunne også være, at du manglede inspiration til hvordan du kan indrette dit nye badeværelse, eller hvor du kan købe specifikke ting. Din VVS'er kan også anbefale andre håndværkere, til andre byggeprojekter, eller måske give dig en lille hånd med nogle andre basale problemer. Husk at VVS-firmaet gerne vil give dig den bedste service, så du bruger dem igen.

Igennem hele dit byggeprojekt er det ekstremt vigtigt, at du har åben dialog med dit VVS-firma. Sørg hele tiden for at fortælle VVS'eren, hvad du gerne vil have lavet og vær åben for hans inputs. Hellere lave for mange tegninger og skitser over dine ideer end for få. VVS'eren ved ikke, hvad der er i dine tanker, så husk at fortælle det til ham.

Hvis du følger disse simple tips, så lover vi dig, at du nok skal finde et godt VVS firma.

Eksempler på tidligere VVS-opgaver:

Montering af vask og toiletter
Installation af 1 køkkenvask og armatur inkl. udsavning af hul i bordplade. Udluftning og påfyldning af vand på 1 radiator samt installation af 2 nye toiletter. Reparation af radiator, det drejer sig om et rum der ikke har været brugt i lang tid, hvor radiatoren ikke virker. Toiletter og vask er anskaffet og skal monteres. Arbejdet ønskes udført i løbet af november, og ringes gerne op i dagtimerne.

Blandingsbatteri til bruser
Udskiftning af blandingsbatteri til bruser. Tilbudet skal være incl. blandingsbatteriet. Arbejdet skal udføres snarest, gerne i uge 43. Kan træffes i dagtimerne.

Udskiftning af flere radiatorer
skift af 1radiator i lejlighed i ejendom med 6 lejemål og fjernvarme i Esbjerg 2) skift af 1radiator + 1 nyopsat radiator i lejlighed i ejendom med 6 lejemål og fjernvarme i Esbjerg. Ønsker at udskifte 1 radiator i lejlighed til udlejning. Afhængig af prisen skal der muligvis udskiftes en radiator på badeværelse eller opsættes en supplerende. Kan kontaktes i dagtimerne.

Etablering af gulv varme
Renovering af bryggers. Gulvet skal brækkes op, lagt gulvvarme, afløb skal flyttes, lagt nye fliser. Gulvet er ca. 30 m2 og afløb skal flyttes til vaskesøjle. Gulvvarme skal være vandført, men der er ikke vandført varme i rummet i forvejen. Rummet ligger ved siden af fyrrum, og ønsker at lægge nye fliser oven på eksisterende i fyrrummet. Arbejdet skal gerne udføres inden for et par måneder og ringes gerne op i dagtimerne.

Udskiftning af vandhane
Udskiftning af vandhane/blandingsbatteri ved håndvask på toilet. Materialer skal indgå i tilbud. Arbejdet skal udføres inden for 1-2 uger. Træffes bedst i dagtimerne.

HentTilbud har gjort det nemt for dig at indhente billige VVS tilbud, da du får sendt op til 3 tilbud fra kvalificerede blikkenslagere. Skulle det ske, at du ikke synes at tilbuddene er billige nok, kan du altid undlade at gå videre med opgaven. De VVS tilbud du modtager fra os er nemlig helt uforpligtende.

Bruser
Håndvask
Toilet
Badekar